Pups verwacht juli 2023

5 mei 2023 ; Ody is precies volgens schema loops geworden waarna we afgesproken hebben met de reu, die wij voor haar uitgekozen hadden. Dit is de knapperd:

Marron is een prachtige Barbet die het heel goed doet op shows. Met een indrukwekkende lijst van CAC’s en CACIB’s die hij heeft gewonnen. Hij heeft de juiste verhoudingen, goede hoekingen en een echt Barbethoofd. Het is een reu die conflicten uit de weggaat, aanhankelijk is en lekker aktief. Op vogels jagen doet hij graag, hierin zien we het oude Barbet DNA terug.

Zijn baasjes Monique en Frans zijn al net zo vriendelijk en dat is wel zo prettig als je ‘familie’ wordt van elkaar, niet waar?

De stamboek naam van Marron is ‘Barboucles sur Meuse je suis Ocre’. Hier kan je de stamboomlijn zien van de combinatie.
Marron is een grote reu en heeft perfecte gezondheidsuistlagen.
Zijn heupen zijn beoordeeld met een A
Zijn oogtest was perfect; ECVO all clear en het Embark DNA profiel is helemaal goed.


Ody is 2,5 jaar oud en heet officieel ‘Aquatilia Kirke Kappa’.
Ze heeft al net zulke mooie gezondheid uitslagen als Marron;
A heupen
ECVO all clear en het Embark DNA profiel is helemaal goed.
Ody is een klein teefje, maar robust gebouwd met stevige bone. (zoals we graag zien bij een Barbet). Ze houdt heel erg van het strand, waar ze heerlijk kan spelen met haar bal en baasjes Karin en Harry.

Als u interesse heeft in een pup dan kunt u een mailtje sturen.

Maart 2023
In de zomer verwachten we pups van Kirke Kappa (Ody).
Ody woont niet bij mij, maar bij goede vrienden, die wij al meer dan 35 jaar kennen. Ody zal in haar eigen vertrouwde huis bevallen en ik zal als fokker hen bijstaan. Ik vind het heel bijzonder om mee te maken, dat we samen een nestje Barbet pups gaan krijgen! We verwachten dat ze in mei gedekt gaat worden, waardoor de pups -als alles goed gaat – in juli geboren gaan worden. De pups blijven 2 maanden bij hun moeder.