Blog

Patou en Moira

Moira loopsheid liet lang op zich wachten, maar in augustus kwam het eindelijk. Alsof ze mijn geduld op de proef wilde stellen bleef vervolgens ook haar progesteron maar laag; dag 11 ging voorbij, dag 12 en 13 ook. Op deze dagen stijgt het progesteron vaak al naar 10, waarna de teef ovuleert en dekrijp is.Bij…
Read more

Hittegolf 2020!

Lang geleden boekten we een boswachtershuisje. Dat kwam ons deze week goed uit, want met de tropische temperaturen was het nog redelijk te doen in het bos. Wandelen vonden we wat te veel van het goede, dus huurden we twee elektrische fietsen, waar ook Moira en Distel in mee konden.
Read more

Vakantie

Al meer dan vijftig jaar kom ik op Texel, een heerlijk eiland om uit te waaien en de honden vrij de laten rennen en zwemmen. De meeste strandtenten zijn (zeer) hond vriendelijk. Vroeger stemden we de vakanties af op de kinderen en nu op de honden.
Read more

Wachtlijst

De wachtlijst voor het 2020 nest is inmiddels gesloten. Ik ben alleen nog op zoek naar een (liefst ervaren) hondenliefhebber die co-eigenaar met mij wil worden van een reu uit dit nest, die bij gebleken geschiktheid mee gaat doen in het fokprogramma.
Read more