Ouders Avé nest

Novaforesta Duplo en Barbedoux Braille Erudiet (Distel)

Beide ouderhonden hebben een goede gezondheid, een zachtaardig karakter en zijn op verschillende shows met uitmuntend beoordeeld. De nakomelingen van Distel en Duplo hebben een lage inteelt-coefficient. Over vier generaties is de inteelt nul en van 5 generaties is de COI 4,8 %. Lees hier de stamboom van de pups. ( Let op; Pawpeds geeft de 5e generatie onjuist weer). Op Facebook staat een fotoalbum en in de galerie van de site vindt u een reportage van het Avé nest.

 

 

Barbet DuploNovaforesta Duplo
Karakter
Vriendelijk, enthousiast en aanhankelijk. Een grote stoere reu met een heel klein hartje. Vergeet soms dat hij niet op schoot past. Leeft met zijn boezemvriend Archie in Surrey waar hij elke dag mag rennen op de lege Paardenracebaan van Epsom Downs. Behaalde in Douai een franse kampioenstitel (CACS ) en een reserve kampioenstitel (RCACS)

Uiterlijk/Gezondheid
Zwarte vacht met witte aftekening, losse krul.
Duplo is 63 cm hoog.
Heupen; HD; A
Ogen; vrij van PRA/Cataract

Ouders
Vader; Caya de la Serve de la Chapelle,(FR, 2007). Heupen; HD-B
Moeder; Be-Poppy (FR, 2006), Frankrijk. Heupen; HD-B

 

 

 

 

Barbet DistelBarbedoux Braille Erudiet (Distel)
Karakter
Vriendelijk, intelligent en aanhankelijk. Distel heeft een mooie jachtpassie en werkt graag voor de baas. Ze apporteert van alles, van dummies tot de boodschappen. Distel is Club-Winnaar 2013 en heeft diverse Kampioenstitels behaald in Nederland en Frankrijk. Ze bezit Gedrag- en Gehoorzaamheidsdiploma’s en doet het redelijk goed op de jachtproeven.

Uiterlijk/Gezondheid
Chocolade bruine vacht met een losse krul.
Distel is 56 cm hoog.
Heupen; HD-A
Ogen; vrij van PRA/Cataract

Ouders
Vader; Novaforesta Eton (UK, 2009), Heupen; HD-A
Moeder; CH NL Laulava Toutes t’Adorent (Fin,2007). Heupen; HD-A