Beste Jeugdreu KCM2021

Zaterdag 11 september organiseerde de Barbetclub een KCM bij Fjordhest-gard in Hoenderloo.
Van het Kappa nest deden maar liefst 1 reu en vier teven mee. Omdat het voor iedereen de eerste keer was hadden we van te voren geoefend met Ringtraining.Herry en Marga deden mee met Storm (Kappa Aeolus) en hadden een fantastisch resultaat. Storm werd gekozen tot beste Jeugdreu door keurmeester A. Straaijer. In de eindklassering werd hij als tweede geplaatst bij de reuen. Voor een pas 10 maanden oude reu, die hier zijn eerste show loopt een opmerkelijk en bijzonder resultaat.
Ik ben er heel blij mee en natuurlijk apetrots op Storm, Marga en Herry. Gefeliciteerd!

Bij de teven had Pilar (Hera) het beste resultaat. De kleine Pilar deed net of ze hier elke dag kwam, alle aandacht vond ze maar wat leuk. Grote zus Mokka (Penelopé) kreeg een prachtig keurrapport, echter een gebits-wisselfout werd haar zo ernstig aan gerekend dat ze uiteindelijk een D kreeg.
Wat een domper!
Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt en we zijn er bedroefd van.
Haar twee zusjes konden keurmeester Hoenderken ook niet echt bekoren, zij kregen beiden een G. Een resultaat wat we evenmin verwacht hadden. Naast het succes van broer Storm was dit wel even slikken. Een dag met een lach en een traan.

Comments are closed.